DIY fitnessterem ajándékba

Szuper ötlet, hogy mivel lepjük meg sportos vagy a sporttal csak ismerkedő barátnőnket

A saját készítésű ajándéknak mindig sikere van. Motiváld barátnődet, ismerősödet egy ilyen feladatpálca szettel. Ugyanis, ha megmondják, mit és abból mennyit kell elvégezni, sokkal becsületesebben hajtjuk végre a gyakorlatokat. Tovább Tovább

diy-sportpalca

Nem olyan régen botlottam bele a Pinteresten ezeknek a pálcáknak az angol változatába. Annyira szuper jó és egyszerű ötletnek tartom, ezért elkészítettem Nektek, gondolva már akár a karácsonyi ajándékozós szezonra (hogy idén ne csak narancslekvárt ajándékozzunk), de természetesen bármilyen alkalomra elkészíthetjük sportszerető, vagy a sporttal még csak most barátkozó ismerősünknek.

Tapasztalatból mondom, ha le van írva, mit kell csinálni, sokkal becsületesebben és kitartóbban végzi az ember a feladatokat. : )

Pofon egyszerű, írjunk feladatokat a jégkrémes pálcikákra, sokat, sokfélét, különböző nehézségűeket. Bemelegítés után pedig szabad a pálya! Lehet fél órán keresztül húzni a pálcákat, majd elvégezni a gyakorlatokat. Lehet előre meghatározott mennyiséget húzni. (pl. 25 pálca a napi adag) Bárhova könnyen szállítható, a feladatok nehézségét pedig ismerősünk edzettségéhez igazíthatjuk. Szerintem nem lehet megunni.

A jégkrémpálcákat és a popcornos dobozokat innen vettem.

diy-sportpalca2

 

 

 
 
 
 
Megosztom
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Kapcsolódó bejegyzések