Ez aztán tisztít rendesen. A két méregerős (bár máshogy és máshol csípő) alapanyag nehezen kerekedik felül egymáson. De ha győztest kellene hirdetni, azt mondanám, a torma nyert.
Tovább Tovább
Az elmúlt hónapokban sokszorosan kifőztem, kisütöttem magamat húsvétra, a mai előkészület során ennyire futotta tőlem. : ) Este odateszem a sonkát (saját vágás, saját pácolás, bérfüstölés), tojást főni, ennyi lesz nálunk idén a húsvéti menü.
Ha finomítani szeretnénk a torma csípősségén forró vizet öntsünk rá, hagyjuk kicsit állni benne, majd öntsük le róla a vizet!
A medvehagymát pedig a jövő héten folytatom, van egy-két kedvenc recept már megfotózva.
Hozzávalók
Reszeljük le a hámozott tormát, adjuk hozzá a fehérborecetet, mézet, és annyi vizet, amennyit magába szív, ne álljon a vízben, de szaftos legyen
Adjuk hozzá a hámozott, finomra reszelt almát, a tejszínt, a csíkozott medvehagymát
Botmixerrel pépesítsük olyan állagúra, amely számunkra tetszetős, érdemes megturmixolni, mert így lesz a torma színe szép zöld, illetve a medvehagyma aromája így jön ki erősebben.
én megcsináltam, bár úgy látom, a tejszínt kifelejtettem belőle 🙂 finom lett, jó kis recept. így nem robbant szét az agyam az erős tormától. most valahogy nem volt kedvem megbizsergetni.
azért teszek mindig almát hozzá, hogy lágyabb legyen
Visszajelzés: Cancer Virus: The discovery of the Epstein-Barr Virus - Dorothy H. Crawford, Ingolfur Johannessen, Alan B. Rickinson free downloads