Nobu Milánó

Megnyerhető vacsora

Japán és olasz konyha vegyítve? Izgalmasan hangzik, nem? Két évvel ezelőtt jártam a Nobuban egy ilyen fúziós esten. Felejthetetlen élmény volt. Tovább Tovább

Az volt a második látogatásom a Nobuban (első élményem itt olvasható), akkor Schreiner Gábor, a Nobu séfje állított össze egy zseniális, olasz hatásoktól hemzsegő, japán menüt. Maracujás prosecco koktéllal indult a vacsora, csak jó lehetett a folytatás, nem? : )

A milánói Nobu látványkonyhája

Most egy hasonlóan különleges estre (nem is egyre, hanem 3-ra) készül az étterem, a 2000-ben megnyitott milánói Nobu étterem mutatkozik be Pesten egy extra (ahogy nézem, nem csak olasz hatásokat tükröző) menüsorral, amelyet Antonio D’Angelo a Nobu milánói séfje és Takashi Nishimura alkotott meg és készíti el itthon is.

Antonio D’Angelo

Takashi Nishimura

Antonio munka közben

A menü:

Homár saláta katalán módra

Ravioli rákkal,  Szt. Jakab kagylóval és szójás sóval

Toro carbonara inaniwa metélttel

Wagyu Tataki Carpaccio vörös miso mártással

Chilei sügér hajdina rizottóval

Nobu Milan sushi válogatás

Zöldteás Tiramisu

 

Egy kis szerencsével most nyerhettek egy két személyre szóló vacsorát erre az estre (február 25-re, keddre, mi is ekkor megyünk!). Részeletek a Dolce Vita Konyha webshopon illetve a facebook oldalunkon.

Interjú Schreiner Gáborral a Magyar Konyhában.

 
 
 
 
Megosztom
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.



Kapcsolódó bejegyzések