Sok Kicsi Nyereményjáték 2013

Ételt az Életért

A 2013 karácsonyi Sok Kicsi jótékonysági akció támogatottjai az Ételt az Életért Közhasznú Alapítványon keresztül rászoruló családok lesznek. Tovább Tovább

Kedves olvasóim! Ismét meghirdetjük a karácsonyi Sok Kicsi jótékonysági akciót, amely rászorult gyereket és családjaikat támogatja idén is tárgyadományokkal, elsődlegesen élelmiszerrel.

15 gasztroblogger és 15 szervezet tesz különböző gasztronómiai ajándékcsomag vagy programjellegű felajánlásokat. A nyereményjáték során a SoSe Közhasznú Alapítvány számára támogatást nyújtók minden 1000 Ft-nyi támogatás után 1 db virtuális sorsjegyet kérhetnek a 30 izgalmas lehetőség közül az általuk választott(ak)ra, amelyeket az akció végén kisorsolunk. Aki többször 1000 Ft támogatást ajánl fel, annak két választási lehetősége van: a megfelelő számú sorsjegyét vagy egy programra is kérheti (ezzel megnövelve nyerési esélyeit arra a felajánlásra) vagy tetszés szerint több programra is eloszthatja ezeket (ezzel megnövelve azt az esélyét, hogy valahol nyertes lehessen).

Az idei támogatottunk az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány lesz, róluk itt lehet olvasni.

A támogatói sorsjegyeket december 1-től, miután mind a 30 nyereményre fény derült lehet 2 héten át megvásárolni, ezen az oldalon. Erről teszek fel később is emlékeztetőt.

Kérlek, ha teheted, támogasd egy sorsjegy megvásárlásával a rászorulókat!

Idén 2 darab, még “friss és meleg” könyv, a Végtelen Spagetti és a 160 grammos szénhidrátdiéta egy-egy dedikált példányát ajánlom, fel a nyereményjátékra. Továbbá egy darab meseszép, piros Imperia Ipasta tésztagépet, a Dolce Vita Konyha webshopból, amelyet személyesen, egy tésztakészítő délelőtt/délután keretében adnék át a szerencsés nyertesnek.

 

 

 

 
 
 
 
Megosztom
 

4 megjegyzés

 1. zsófi mondta:

  ÓÓÓÓ, de szeretném megnyerni, ezért aztán érdemes sorsjegyet venni (no és persze a támogatásért). Jó, hogy vannak ilyen kezdeményezések, és ennyi agilis ember, aki meg is valósítja. További sok sikert!

  2013. 11. 25.
  • Kriszta mondta:

   Zsófi! : ) köszi, remélem, idén is sok-sok felajánlás érkezik a szuper programokra. Idén is nagyon jónak ígérkezik a kínálat.

   2013. 11. 27.
 2. Anna mondta:

  És aki nem nyer, mikor szerezheti be az legújabb könyvet (és bele a dedikálást)?

  2013. 11. 26.
  • Kriszta mondta:

   remélem,a jövő héten már kijön a nyomdából. Meg is kérdezem a Kiadót!

   2013. 11. 27.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Kapcsolódó bejegyzések