Végtelen Spagetti

Már a nyomdában tekeredik

Sok minden történt velem az elmúlt hónapokban, egy nagyon-nagyon szomorú dolog, sok munka, de végre egy jó történés is volt: ma elküldtük a nyomdába a Végtelen Spagetti szakácskönyvet. Csak egy gyors nézőkép pár belívről, hogy lássátok, milyen is lesz. A részletek később. Tovább Tovább

 
 
 
 
Megosztom
 

16 megjegyzés

  1. Anna mondta:

    Egy dedikált példányra igényt tartunk 🙂

    2013. 10. 15.
    • Kriszta mondta:

      Anna! naná! Bár Nektek még kicsit várni kell a közös, családi főzőcskézéssel. Bár nem lehet elég korán elkezdeni…

      2013. 10. 16.
  2. Kriszta mondta:

    Nagyon szép lett. Igényes munka, mint mindig. Olyan Vrábel Krisztás. Gratulálok!

    2013. 10. 16.
  3. Jakab mondta:

    Gratulálok. Mikor lesz kapható?
    Mindegyik könyvedet imádom.
    Nem tudom mi rossz dolog történt veled, de együttérzésem.
    Szeretettel

    Jakab

    2013. 10. 16.
    • Kriszta mondta:

      Jakab!
      nagyon köszönöm! november 10 után lesz kapható

      2013. 10. 16.
  4. Zita mondta:

    5 és fél hónapos a kisfiam, Ádám, szóval jól fog jönni egy ilyen könyv egy kis idő múlva. Ja, egyébként már 4 és fél hónaposan mellettem volt a konyhában és mindig magyaráztam neki, hogy mit csinálok, milyen zöldséget pucolok, sőt meg is szagoltattam vele a fokhagymát, a répát, stb. Hiába, korán kell kezdeni! 🙂 Látszólag élvezi!

    2013. 10. 16.
    • Kriszta mondta:

      Zita!
      Akkor lassan kezdhet majd az edénykoncerttel a konyhában. Az enyéim imádták püfölni, ütögetni a lábosokat : )

      2013. 10. 20.
  5. lelekkonyha mondta:

    Már nagyon várom a megjelenést. Karácsonyra szuper ajándék lesz magamnak és a kislányomnak, aki imád a konyhában tüsténkedni.

    2013. 10. 16.
    • Kriszta mondta:

      Lelekkonyha!
      Remélem, örömötöket lelitek benne és, hogy sok jó receptet illetve meséket tudok vele ajánlani

      2013. 10. 20.
  6. Judit mondta:

    Nagyon szép lett :))
    Szeretettel kívánunk neked csupa szép és jó dolgot a következő (sok) hónapokra és erőt a továbblépéshez. Judit

    2013. 10. 17.
  7. Marcsi mondta:

    Kedves Kriszta!
    Nagyon szép, mint minden amit csinálsz 🙂
    Én is nagyon szomorú vagyok most, mert elment az anyukám… Többek között a fantasztikus süteményei is nagyon fognak hiányozni…
    Nem tudom h te miért búslakodsz,de gondolok Rád,és továbbra is örömmel nézegetem a fotóidat, és olvasom a receptjeidet! Marcsi

    2013. 10. 17.
    • Kriszta mondta:

      Marcsi!
      Nagyon sajnálom, igen, nálunk is ez történt, apukám ment el : ((

      2013. 10. 20.
  8. tintarajta mondta:

    köszönöm, hogy a névnapomra már kapható lesz, és minden jót neked, drága Kriszta!!!!!

    2013. 10. 22.
  9. Dr. Csatádi Krisztina mondta:

    Kedves Kriszta!

    A könyv valóban gyönyörű, gyönyörködtető. A szemnek, az ízlelőbimbóknak és a szívnek is! A mesebeli helyszínen kivitelezett pogácsaversenyen az én kis apró szakácsaim nyerték meg fődíjként, ajándékba az alkotásukért, s azóta is örömmel ügyködnek, ügyködünk belőle. A sárgarépakrém viszi eddig a pálmát, bár közel sem tudtuk még minden receptjét végig sütni-főzni:-)
    Ígértük Neked, Nektek a receptet és kis késéssel ezúton küldöm is 🙂

    Sajtos Puffancs/pogi

    (1 adaghoz – kb. 1 nagy tepsinyi lesz belőle – praktikusan mi neki sem állunk 2 adagnyi alatt 🙂
    2,5 dl víz
    1 kiskanál só
    10 dkg vaj
    16 dkg rétesliszt
    10 dkg reszelt trappista sajt + 3-4 dkg a tetejére
    3 egész tojás

    A vizet a sóval és a vajjal összeforraljuk, még a tűzön belekeverjük a lisztet.
    A tűzről levéve a tésztába keverjük a 10 dkg reszelt sajtot és hűlni hagyjuk.
    Egyenként belekeverjük a tojásokat és hagyjuk teljesen kihűlni a tésztát.
    200 fokra előmelegítjük a sütőt, lisztes kiskanállal kis gombócokat formázunk – vigyázat, kb. duplájára nő(!) (gyerkőcök vizes kézzel is gyönyörűen tudnak gyurmázni belőle 🙂 a golyókat a sütőpapírral bélelt tepsibe ültetjük és végül sajtsapkával díszítjük.
    Mehet a sütőbe, míg aranybarnára nem sül (közelítőleg 35 perc, de sütője válogatja).
    A sütési idő alatt a sütőajtót nem célszerű nyitogatni, mert összeesnek a pogik.
    Jó étvágyat hozzá az egész Családnak!

    Még egyszer köszönjük szépen a szép, igényes, közös szakácskönyveteket Ádámnak, Titinek és Neked!

    Üdvözlettel, Csk

    2013. 11. 18.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.



Kapcsolódó bejegyzések