Mángold teszt

Korábban írtam már, hogy ültettünk különleges, pink és sárga levélnyelű mángoldot. Szemmel láthatólag nagyon jól érzi magát a kertben, szépen erősödik, bokrosodik és a színe még mindig élénk és vibráló. Ebből titkon azt remélem, mivel már több, mint egy hónapja … Tovább Tovább

Ebből titkon azt remélem, mivel már több, mint egy hónapja van nálunk, nem a kertészetben locsolták agyon valami színfokozó vegyszerrel. Ha így lett volna, az már talán kiment volna belőle. Próbából megfonnyasztottam, megtartja-e a színét. ÉS igen! Valamit veszített az élénkségéből, de még mindig rózsaszín a rózsaszín és sárga a sárga.
Egyszerűen készítettem: finom olívaolajon, lime-mal, fokhagymával és borssal hirtelen megfonnyasztottam. Nagyon finom olívás ciabattám volt hozzá itthon, amely már önmagában nagyon szuper, de így a mángolddal egy remek zöldséges bruschetta lett belőle.

Az eper is saját

 
 
 
 
Megosztom
 

9 megjegyzés

  1. Nekem is van mindkét színű bordás mángold, már én is szüreteltem, csak töltve készítettem.

    2012. 05. 18.
  2. köszi, nem vettem észre! A szerkesztőm meg így se szerette, fel sem tűnt, hogy kihagytam egy betűt : )

    2012. 05. 18.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.