Grillezett-marinált sütőtök

Tudtok jobb téli alapanyagot a sütőtöknél? Rengeteg étel készíthető belőle: az előételtől kezdve a desszertig egy menü bármelyik pontján feltűnhet, ráadásul millió formában. Sőt, állítólag még inni is szoktuk, a multivitaminos gyümölcslevekben.Most új dolgot próbáltam ki, édes-savanyú szószban marináltam a … Tovább Tovább

Most új dolgot próbáltam ki, édes-savanyú szószban marináltam a grillezett tököt. Nagyon jó lett. Egy egyszerű, nem alapanyagigényes mozzanattal szerintem különlegessé tehetjük a szokásos sült tököt. Vékonyra szelt szárított sonka mellé fenséges, de bármilyen előételes tálon feltűnhet.
A recept hozzá a Quattro Mobili FB oldalán olvasható.


 
 
 
 
Megosztom
 

4 megjegyzés

  1. Anonymous mondta:

    Kedves Kriszta!

    A Szufléban látom, hogy megjelenik a második szakácskönyved. Mikorra várható a boltokba?

    Ahogy a NL Konyhában nézegetem a vaníliás-ananászos rumos likőrödet+ a Szufléban a különféle italaidat és évek óta ezen a blogon a likőröket, még mindig azon csodálkozok, hogy újabbnál-újabbakkal állsz elő. Ez a vaníliás-ananácsos rendkívül rendkívül jól hangzik. 🙂

    Zs

    2011. 11. 06.
  2. Kedves Zs.!

    November 22-re ígérte a nyomda, gyakorlatilag azonnal lehet majd venni a könyvet nálunk (kedvezménnyel) majd 2-3 nap múlva a boltokba is kikerül.

    A Szuflés italokat nem én készítettem, ott csak az ételeket. Az új könyvben is lesz 2-3 italrecept.
    Remélem, tetszett a Szuflé, szerintem nagyon szép lett.

    2011. 11. 06.
  3. Anonymous mondta:

    A Szuflé mindig gyönyörű, eddig mind a három szám megvan. Nagyon igényes.

    2011. 11. 06.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.