Hurrá, hurrá!

A blog lassan visszakapja szerzőjét, ma elkészült az utolsó-utolsó kép is a könyvhöz (amely már betördelve készen várta ezt az egy nyamvadt fotót), korrektúra, végső simítások és lassan fűzheti a nyomda a papírt a nyomdagépbe. Hogy milyen legyen ez a … Tovább Tovább

Hogy milyen legyen ez a papír, ezen is legalább egy fél délutánt tanakodtunk, papírokat simogattunk, hajlítgattunk…, majd jött a borítómumus. Hetek óta megvolt a (szerintem) tökéletes borító, majd ketten leszavazták, kezdődhetett újra az agyalás. Tegnapra ez a probléma is megoldódott, végre lett új csinos fedlap. (komolyan azon gondolkoztam, hogy borító nélkül fog a könyv megjelenni). Igencsak rögös a szakácskönyvkészítő út, de sebaj, most végre kicsit hátradőlhetek, hétfőtől pedig ígérem, csak Nektek főzök!

 
 
 
 
Megosztom
 

5 megjegyzés

  1. Era mondta:

    Érdemes volt a képre várni nagyon szép! Gratulálok a második könyvedhez is, kiváncsian várom!

    2011. 10. 21.
  2. Bori mondta:

    És mikorra fog megjelenni? Nagyon várom!!!:)

    2011. 10. 21.
  3. Era, Bori!
    már nem kell olyan sokat várni, november közepére a boltokban lesz. A saját oldalon szerintem pár nappal hamarabb rendelhető majd

    2011. 10. 21.
  4. Anonymous mondta:

    A kép szerint ez nem olasz lesz, mi a témája a könyvnek, szabad már tudni?
    Kata

    2011. 10. 22.
  5. Kata!

    ha jól számolom, összesen 3 olyan recept lesz, amely így-úgy köthető az olasz konyhához. Ennek a könyvnek a témája a blog másik kedvenc irányvonala, olyan házi készítésű ételek lesznek, amlyeket általában készen veszünk. E-k, színezékeke, mesterséges aromák nélkül., hétköznapokra, ünnepekre, és sok-sok ötlet ajándékba

    2011. 10. 24.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.



Kapcsolódó bejegyzések