Holnap Blogkóstoló!

Ma előkészültünk a holnapi eseményre, sőt vannak, akik még most is főznek, fejenként 500 kóstolóadagot állítunk össze. Pár fotó a mai napról, ahol kiderült számomra, alacsony lennék igzai szakácsnak, de az biztos, holnap iszonyú izomláz lesz a vádlimban. Holnap 12-től … Tovább Tovább



Holnap 12-től gyertek, és kóstoljatok meg minket!

Csak a Puffin brownies cheesecakeje indul a sütőbe

Eszter lencséje, kóstoltam nagyon különleges

Végy egy lime-ot, majd szorozd fel 500 kóstolóadagra

Ettől lesz izomlázam

Lilafüge Dóra pavlovával készül

“Segédem”, Laci

Horasz 1000 db vietnámi tekercset fog készíteni

1 liter olaj ment a hagyma alá
Dóra nagy kérdése, szállíthatók-e a pavlovák ebben az időben
 
 
 
 
Megosztom
 

9 megjegyzés

  1. Hát, minden tiszteletem a tiétek!
    Én nem tudom, be mernék-e ilyet vállalni… Azt hiszem nem.
    Sok sikert kívánok és érezzétek jól magatokat. És persze majd jó pihit, ha vége lesz. 🙂

    (Egyszer sütöttem 25 emberre pizzát kerti kemencében, az jól sikerült, de szerintem a kiváló vörösbor jelentősen megemelte a bátorságérzetemet. :)) )

    2011. 06. 03.
  2. ennyi embernek…atyavilág és bevállalós népség.
    nálam a maximum 40 főre keresztelői menü (ez 2x, 1x meg kisebb, negyedszer már fizettünk érte), no meg míg építkezés volt, fél évig változóan, de max 11 személynek reggeli-ebéd-vacsora. ha össze adom jön ki az 500.
    szóval kalap emel, izomláz meg jogos lesz.

    2011. 06. 03.
  3. Anonymous mondta:

    Nagyon jól áll Neked ez az egész. Max. egy fellépővel minden megoldható és akkor a napi step aerobicod is megvan. 🙂

    2011. 06. 04.
  4. Minden elismerésem a Tiètek!
    Egy rendezvènyre nemrég 1000 db kézműves bonbont készítettem, melegentartò nèlkül… Így érzem a feladat súlyàt, igaz közben nem kellett még lábujjhegyen is állnom…;)

    Új szakácskönyved mikor jelenik meg? Nem Húsvétra tervezted?

    2011. 06. 04.
  5. Anikó mondta:

    Édesek vagytok, fantasztikus lehetőség, hogy így készülhettetek! Le a kalappal!

    2011. 06. 05.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.