Májusi naptár

Óriási munkában voltunk a hétvégén, szobákat cseréltünk, a 2 gyerkőc összeköltözött egy nagy, közös szobába. Festés, pakolás… főzés helyett. A májusi naptárat azért elkészítettem, de terveztem hozzá egy epres sütit is, amely persze nem valósult meg. Szép tervek voltak, hogy … Tovább Tovább

Szép tervek voltak, hogy a festés mellett majd én itt 3 rétegű, epres-habos sütit sütögetek. De ami késik, az nem múlik, ígérem, jön a naptárhoz ez is.
A naptár a szokás szerint két méretben tölthető le: 1920×1200 és 1280×1024. Az eddigiekhez képest a naptáraknak van egy halvány kerete, nem file letöltési hiba!

 
 
 
 
Megosztom
 

9 megjegyzés

 1. Kedves Kriszta!

  Mindig alig várom, hogy hónap eleje legyen, imádom a naptárjaiadat.
  … és a recepteket is. Pénteken ismét nagy sikert arattam a grissini-fociacca tésztával, nagyon szeretjük, köszönet érte!

  2011. 05. 02.
 2. Eszter mondta:

  Keret nélküli változatban is lehetne kérni a naptárképet? Eddig olyan jók voltak a teljes képernyős variációk, mert azok élőbbnek, közelibbnek hatottak.

  2011. 05. 03.
 3. Zsuzsa mondta:

  Igen, a kerettel az egész kisebb lett, nem tölti be, nem “hatja át” az egész képernyőmet:(

  2011. 05. 04.
 4. ma, ha lesz időm, felteszem kicsiben is. Az én monitorom 1920×1200, ehhez a kép már valós méreténél túl van nagyítva, azaz az eperszemek nagyobbak mint a valóságban. Nekem ez fura volt, azért kapott egy keretet. ha lesz ma szabad pár percem feltöltöm keret nélkül is

  2011. 05. 04.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Kapcsolódó bejegyzések