Donna interjú

Az olasz egyesítés 150. évfordulójának alkalmából a címben említett női portál olasz tematikájú hetet tart. Gasztro vonalon rám gondoltak a szerkesztők, a cikket két kedvenc fotóm miatt belinkelem ide is. Az egyik nemrég már megjelent a blogon, a másik a … Tovább Tovább

Az egyik nemrég már megjelent a blogon, a másik a piha-puha babanyak, ha jól emlékszem még nem.

 
 
 
 
Megosztom
 

4 megjegyzés

  1. Anonymous mondta:

    tegyük hozzá, nem csak főzni és fotózni tudsz, de írni is – nagy kincs az is 🙂
    Agnese

    2011. 04. 11.
  2. Kedves Kriszta! Rendszeres olvasója vagyok a blogodnak! A cikk nagyszerű rólad, gratulálok… Viszont a kommentelőkön jókat nevettem. Pont azt hírdeted, hogy a tésztákon kívül is van olasz étel -én most minestrone leves függő vagyok épp-, erre a kommentekben csak az jön le, hogy milyen jók a tészták. Meg Velencében nem érdemes pizzat enni, mert a magyar sokkal finomabb. Te jó ég! 🙂

    2011. 04. 12.
  3. Köszönöm! : )
    LetKat, ez a sztereotípia tényleg jellemző, (kb. olyan mint a magyar konyha csak a gulyáslevesből áll, a német virslit eszik, az amerikai meg hamburgert) : )
    a blog tényleg azzal a céllal indult, hogy ezt egy kicsit megváltoztassa

    2011. 04. 13.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.