Licitálj és segíts a Down Egyesületnek!

Negyedik alkalommal fognak össze a gasztrobloggerek az olvasókkal, hogy közösen támogassanak egy olyan alapítványt vagy egyesületet, ahol elkel a segítség.Idén tavasszal a Down Egyesület részére sütjük a sütiket, amelyekre licitálni lehet a Segítsüti oldalon. A nyertes licitösszegekkel támogathatjuk a Down-szindrómás … Tovább Tovább



fognak össze a gasztrobloggerek az olvasókkal, hogy közösen támogassanak egy olyan alapítványt vagy egyesületet, ahol elkel a segítség.
Idén tavasszal a Down Egyesület részére sütjük a sütiket, amelyekre licitálni lehet a Segítsüti oldalon. A nyertes licitösszegekkel támogathatjuk a Down-szindrómás gyerekek fejlesztését, képzését. Elsősorban a képességfejlesztést segítő “játékok” beszerzésére fordítanánk az akcióban összegyűjtött összeget.
Licitálni rövid regisztráció után lehet. Idén magánszemélyek és cégek külön-külön licitálhatnak, illetve lemaradnak a licitről, de szeretnék támogatni az egyesületet, lesz lehetőség ajándékok, receptfüzet megvásárlására is. A Segítsüti oldalon minden információt megtaláltok, licitáljatok a sütikre!

Karamelles-sehrrys-étcsokoládés tortával készültem a Segítsütire. Erre is és még további 26 süteményre lehet licitálni. A recept a Segítsüti receptkönyvben olvasható majd, amelynek megvásárlásával szintén az egyesületet lehet támogatni.

 
 
 
 
Megosztom
 

2 megjegyzés

  1. Anonymous mondta:

    Kedves Kriszta!
    Ne haragudj, hogy kicsit “kiágazok” a témából, de szeretném a tanácsod kérni: nagyon ünneplős Tokaji Aszú (1972-es)mellék/köré milyen vacsorát illesztenél…?
    Nagyon köszönöm, ha szakítasz időt válaszra!
    Jázmin

    2011. 03. 31.
  2. Jázmin!

    Nehéz kérdés! meg kellene hozzá kóstolnom a bort : )))) Hirtelen csak olyan “klasszikusok” jutnak eszembe mellé, mint előételnek libamáj. vagy valamilyen desszert. ez a bor nem az a kategória, amit étel mellé nagy kortyokban lehetne inni. Én inkább az étkezés végére tartogatnám.
    előtte meg nem zöldséges, hanem inkább gyümölcsös,édeskés ízvilágba hajló, esetleg vajban karamellizált ízeket adnék

    2011. 04. 05.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.