Frissen sült panettone

Ezzel a frissen sült karácsonyi kaláccsal kívánok minden Dolce Vita olvasónak nagyon boldog, békés karácsonyt!És persze stresszmentes sütés-főzést holnapig! : )Recept a panettonéhoz a DV Konyha hírlevelében

Ezzel a frissen sült karácsonyi kaláccsal kívánok minden Dolce Vita olvasónak nagyon boldog, békés karácsonyt!
És persze stresszmentes sütés-főzést holnapig! : )
Recept a panettonéhoz a DV Konyha hírlevelében

 
 
 
 
Megosztom
 

18 megjegyzés

  1. Boldog karácsonyt!
    Megsütöttem a Szuflé magazinból a marcipános kókuszcsókot a recepted alapján, és isteni lett, de még ennél is jobb, hogy gyönyörűűű! 🙂
    Köszi!

    2010. 12. 23.
  2. Szia Kriszta, nagyon Boldog Karácsonyt kívánok az egész családnak! És jó sütögetést! 🙂

    2010. 12. 24.
  3. Kedves Krisztina! Kívánok Neked és szeretteidnek békés, boldog ünnepet! Ez a panettone pedig nagyon kajak lett.

    2010. 12. 24.
  4. Kedves Krisztina!

    Kellemes karácsonyi ünnepeket és egyben sikerekben, gazdag, békés, boldog újévet kívánok neked és kedves családodnak!

    2010. 12. 25.
  5. Gábor mondta:

    Szia Kriszta!

    Áldott karacsonyt és boldog új évet kívánok Neked és a családodnak is.

    Probáltam már többször feliratkozni a hírlevélre, de még eddig nem sikerült. (Cannot save the customer.) Remélem azért felkerül a recept publikus eléréssel is.

    Üdv,
    Gábor

    2010. 12. 25.
  6. Kriszta mondta:

    Kedves Kriszta! Nagyon boldog új évet kívánok, megsütöttem a panettonet, szinte hihetetlen, de ugyanolyan lett mint a “bolti”. Olyan hihetetlen mennyiségre kelt, hogy az 1/3-a minden igyekezetem ellenére (sütőpapíros támogatás is megvolt kissé gyenge lábakon:) kikelt a végén a formából, de a bentmaradt rész csodás lett. Nagyon kedvelem, hogy mindig működnek a receptjeid, köszönöm!

    Kriszta

    2010. 12. 28.
  7. Anonymous mondta:

    Nekem sajnos nem sikerült tökéletesre. Száraz lett. Mit rondhattam el?
    Üdv,Szilvi

    2010. 12. 28.
  8. Kriszta!

    Örülök, hogy jó lett, az enyém is tökletes volt (bár ez a képen is látszk sztem) nekem is gigantikusra nőtt, izgultam, hogy ne tapadjon rá a sütő tetejére. A 15 cm-s formát még sütőpapírral én is körülvettem, én jó erősen, így a formában maradat minden.

    Szilvi, milyen lisztet használtál?
    Az enyém kifejezettem szaftos lett, olyan klasszikus panettonés, ha összenyomod, úgy marad

    2010. 12. 29.
  9. Az enyém szuper lett, csak cserépben sütöttem, és nem jött ki belőle:)))
    Megkérdezhetem, hogy hol lehet ilyen szépséges panettone papírt kapni?

    2010. 12. 29.
  10. a dolce vita konyhában : ). nem tudom, most van-e de lesznek folyamatosan ilyen szép papírformák

    2010. 12. 29.
  11. Anonymous mondta:

    Szia Kriszta!

    Sima BL55-ös lisztből csináltam.Lehet, hogy másmilyenből kellett volna? Pedig nagyon vártam a sok kelesztés miatt. Azt hiszem egyszer majd újra megpróbálom. Milyen lisztet használjak?
    Köszi
    Szilvi

    2011. 01. 03.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.