Még egy csepp

Azért nem vettük magunkat nagyon komolyan. Fotó: Kaunitz Tamás Már csak öt nap!

Azért nem vettük magunkat nagyon komolyan.

Már csak öt nap!

 
 
 
 
Megosztom
 

47 megjegyzés

  1. Jé, egy Giuseppe, hát ezért volt olyan ismerős 🙂 Várom a könyv megjelenését!

    2010. 11. 24.
  2. kernelpanic mondta:

    főzősuli, tv műsort nem akarok.. trattoria lehet, vagy egy alapanyagbolt! ezek az elvárásaim.. 😉

    2010. 11. 24.
  3. Bolt és trattoria nekem is jöhet! 5 nap? Nagyon hosszú ez a mézesmadzag… 🙂

    2010. 11. 24.
  4. Én főzősulira tippelek.:-) És ha igen, egy tésztás alkalomra be is neveznék mindenképp!:-)

    2010. 11. 24.
  5. Anonymous mondta:

    Főzősuli lesz az, már mondtam korábban is. Csak az az érzésem nem eredeti az ötlet, de majd meglátjuk.

    2010. 11. 25.
  6. A főzősuli nagyon hideg. Amúgy az ötlettel mi lenne a baj? Kb. 10 főzőiskola (ha nem több) van hazánkban, ki volt az eredeti?? De mondom, nagyon hideg

    2010. 11. 25.
  7. Az ötletek egyre jobbak! A végén még évek múlva fizethetünk valamelyikért, ha ellopjuk : )))). A gasztrotúra különösen tetszik!!

    Nem tudom segít-e a megfejtésben, de most kóstoltam végig 5-féle olajbogyót

    2010. 11. 25.
  8. Fú. Csak nem márkanév a “Dolce Vita konyha”?
    Újságkiadásba – gondolom – nem fogtatok.
    Egy pasta üzlet itt asszem nem működne túl sokáig.
    És ha nem tv műsor, akkor nem tudom, mi lehet az, amihez egy profi fotós csinált képeket.
    (A gasztrotúra szerintem is tök jó ötlet!)
    Izgi.

    2010. 11. 25.
  9. Anonymous mondta:

    ..csepp + olivabogyó..no meg az a gyönyörű kis kiöntő = itt valami olivaolajjal kapcsolatos turpisság lehet szerintem…:-)Erika

    2010. 11. 25.
  10. Ha tésztabolt, akkor jelzem, én már az előző bejegyzésnél megtippeltem, enyém a pöttyös labda. 🙂

    Megjegyzem a főzősuli amúgy sem lenne újdonság Kriszta esetében. 😉

    2010. 11. 25.
  11. autentikus olasz alimentari tesztaval, kaveval, olajbogyoval, mindenfele mas olasz finomsaggal?

    2010. 11. 25.
  12. sutni/fozni is fogtok nyilvan, hiszen miert masert lenne ‘konyha’ a neve. hangulatos deli?, ahol le is ulhetsz, el is viheted a kajat? nem tudom hogy van az olaszul.

    2010. 11. 26.
  13. Zsófi mondta:

    Bármi is lesz, én nagyon kíváncsi vagyok már 🙂

    2010. 11. 26.
  14. Anonymous mondta:

    Remélem olasz alapanyagok boltja lesz! És hogy webshop is lesz:)!

    2010. 11. 26.
  15. Kriszta: Ha nem lenne benne Giu is, azt mondanám, olasz ételes webshop, de kizárt, hogy Giu azt összehozza 5 éven belül. 😛 😀 Már minimum egy éve ígéri. 🙂

    2010. 11. 26.
  16. LOOOOOOL!!!
    Te jol tudod a tutit, Ehran!!! :DDDDD
    Ez pontosan ugy van, ahogy leirtad! :)))))) Itt is hazudtam mar ezt szerintem nehanyszor, ha jol remlik.

    2010. 11. 26.
  17. én meg alapvetően türelmetlen vagyok.
    Hányszor ígértem én is, hogy lesz majd óriásbogyó, ha Giu végre megnyitja a webshopot

    2010. 11. 26.
  18. Anonymous mondta:

    Webshop ugye lesz, bármi is lesz? Imádom a receptjeidet, és már tudom hogy a minőségi alapanyag elengedhetetlen, ugyhogy reménykedem a webshopban:)!!!!!!

    2010. 11. 26.
  19. Anonymous mondta:

    Szia Kriszta! Nagyon ritkán írok, de most muszáj: letelt az öt nap 🙂 elő a farbával! :))))

    bori

    2010. 11. 28.
  20. Kiváncsiga mondta:

    Már 2 óra 20 perce hétfő van!!! Lyuk nő az oldalunkra:)

    2010. 11. 29.
  21. Működik!!! Biztos lesznek még apró műszaki gondok, de folyamatosan dolgozunk rajta, csinosítgatjuk.
    Holnapra kipihenem magam és írok róla kicsit bővebben
    Használjátok szeretettel!
    Kriszta és Giu

    2010. 11. 29.
  22. Liu mondta:

    Gyönyörű az oldal!!! (Igazán tényleg csak azért írom, mert véletlen észrevettem ezt az egy apró hibát: Az Ügyfélszolgálat menüpontban, ÁSZF 2.1 bekezdésben az email-címből egy “i” hiányzik.)
    Sok sikert kívánok a nagyszerű oldalhoz!

    2010. 11. 29.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.