Ételfotó-pályázat a Dining Guide-on

A Dining Guide ételfotó-pályázatot hirdet amatőr fotósok részére. Részletek az oldalon.Két kategóriában várják a képeket: saját, házilag készített étel és éttermi ételek képeivel lehet nevezni. Kategóriánként 3-3 képpel.A kategória győztesen nyereménye egy-egy Fuji S1500 digitális fényképezőgép a Photo Hall jóvoltából.Leadás: … Tovább Tovább


Leadás: 2010. Január 8.
Hajrá!

 
 
 
 
Megosztom
 

38 megjegyzés

  1. Szia Kriszta!

    Végre egy ételfotó pályázat!!! Már vártam, hogy valaki szervezzen egyet. 🙂 Egy kérdés: Lehet, hogy vaksi vagyok, de nem találom az oldalon a jelentkezési lapot… vagy azt nekem kell megírnom? Előre is köszönöm a válaszodat! 🙂

    Niki

    2009. 12. 08.
  2. Na ennek a dolognak én is utánanézek, érdekel a dolog 🙂

    2009. 12. 08.
  3. Én is ráakadtam erre. Nagyon örülök a januári határidőnek, mert már csak két hét és lesz végre egy igazán jó gépünk !! Így pedig a két ünnep közötti pihenés programja is meg van : )

    A jelentkezési lap fent van a Dining guide oldalán, én megtaláltam, a cikk legalján van.

    Kriszta, egyébként nagyon jó az összefoglaló amit még régebben a fotózásról írtál (belinkelve a DG honlapon).

    2009. 12. 08.
  4. Janka mondta:

    Szia,
    ne haragudj, nem a témához kapcsolódik, de te olyan jól képben vagy, hátha tudod mit rontottam el:
    csináltam apának fűszeres olivaolajat ajándékba (extra szűzből)csak úgy beleraktam őket:

    friss rozmaring, gyömbér (friss), egész rózsabors, fekete egészbors, mustármag, koriandermag, száraz babérlevél

    száraz erőspaprika szeletelve, száraz erőspaprika (behasítva, hogy belemenjen az olaj) gyömbér (friss), egész rózsabors, fekete egész bors, mustármag, száraz babérlevél

    mikor kész lett, lezártam, betettem a hűtőbe.

    A rozmaringosnak semmi baja, de a paprikás tele lett “fehér szemcsékkel”.

    Lehet ezen még segíteni? mit rontottam el?

    2009. 12. 08.
  5. Megtaláltam, köszönöm! 🙂
    (bár szerintem akkor még nem volt ott… 🙂

    2009. 12. 08.
  6. Janka!

    Ha kiveszed a hűtőből nem javul? Vedd ki egy éjszakára, lehet, hogy csak a hűtés miatt csapódott ki vmi. Száraz erős paprika nem nagyon tud romlani

    2009. 12. 08.
  7. Janka mondta:

    kivettem 🙂 holnap értesítelek. köszönöm.

    2009. 12. 08.
  8. A fűszeres olajra: penész. Nekem a paradicsomom romlott így meg. nem volt elég tiszta az üveg, vagy a paprikán volt egy spóra… Sajnos ez ilyen.

    2009. 12. 08.
  9. Anna
    nekem a parim képzeld, még bírja, pedig múltkor pont kihalásztál belőle egy “megindult” példányt

    2009. 12. 08.
  10. Köszönöm szépen az információt. Azt hiszem benevezek. Rengeteg ételfotóm van. Éttermi és saját készítésű is. 🙂

    2009. 12. 08.
  11. Janka mondta:

    Képzeld, mikor most, így 5kor felkeltem, az üvegekhez szaladtam éééééés: már csak alig-alig van benne 😀 😀 😀 szinte nincs is, már majdnem teljesen tiszta.

    Most már csak azt kérdezem mit javasolsz, hol tartsam karácsonyig? (aztán apa dolga 😛 ) a 23fokos szobában, vagy a kamrában, ami kb 15?
    Nem akarom, hogy a melegtől baja legyen. 🙂

    Istennő vagy 😀

    Köszönöm!

    Janka

    2009. 12. 09.
  12. Visszajelzés: Mail order cialis

  13. Visszajelzés: cheap cialis

  14. Visszajelzés: cialis 20mg price

  15. Visszajelzés: cialis 5mg

  16. Visszajelzés: cialis 20 mg

  17. Visszajelzés: ed pills otc

  18. Visszajelzés: impotence pills

  19. Visszajelzés: ed drugs

  20. Visszajelzés: rx pharmacy

  21. Visszajelzés: Buy cialis online

  22. Visszajelzés: vardenafil for sale

  23. Visszajelzés: generic levitra

  24. Visszajelzés: vardenafil 20 mg

  25. Visszajelzés: real casino online

  26. Visszajelzés: casino online games

  27. Visszajelzés: real money casino games

  28. Visszajelzés: online casino games

  29. Visszajelzés: cialis cialis generic

  30. Visszajelzés: no credit check loans

  31. Visszajelzés: payday loans online

  32. Visszajelzés: online loans

  33. Visszajelzés: 5 mg cialis

  34. Visszajelzés: 20 cialis

  35. Visszajelzés: cialis 20

  36. Visszajelzés: cialis buy

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.