Adomány a Gyermekétkeztetési Alapítványnak

Idén már egyszer összefogtak a gasztrobloggerek, anyák napjakor a Segítsüti akció keretében, a Lea Anyaotthon számára segítettünk összegyűjteni támogatást.Lassan itt a Karácsony, újabb alkalom arra, hogy valahol segítsünk. Az agytröszt csapat, egy újabb játékot talált ki, a “Sok kicsit”. Ezúttal … Tovább Tovább

sszefogtak a gasztrobloggerek, anyák napjakor a Segítsüti akció keretében, a Lea Anyaotthon számára segítettünk összegyűjteni támogatást.
Lassan itt a Karácsony, újabb alkalom arra, hogy valahol segítsünk. Az agytröszt csapat, egy újabb játékot talált ki, a “Sok kicsit”. Ezúttal 1000 ft-os adományjegyeket (mint a tombola) lehet vásárolni, hogy hazavihető legyen valamelyik felajánlott nyeremény. Hogy mik ezek a nyeremények? Ez napról-napra derül ki, összesen 15 gasztroblogger és 15 cég tett felajánlást nyereményre.
Az adományozás módjáról, pontos menetéről itt lehet olvasni.

Én a “hozzám jelentkező” csapat nyertesét meghívom egy főzéssel egybekötött fotózásra. Elkészítünk egy kiválasztott ételt (elsőre azt gondoltam, a tésztagyúrás, töltés rejtelmeibe avatom be a nyertest, de bármi lehet), majd tartunk egy kreatív értekezletet, kitaláljuk, milyen hangulatú legyen a fotó, elkészítjük, majd elvégezzük rajta a számítógépes utómunkát. Úgy ahogy ez igaziból egy újságos képnél vagy egy blogbejegyzésnél zajlik. A végén pedig persze megesszük!
Mindez Budapesten lenne, és napközben, mivel természetes fénnyel fotózom az ételeket.

Látva a mai céges felajánlást, ez ma a fotós nap. : )

Tessék sok jegyet vásárolni, teljen a gyerekek tányérja sok-sok finomsággal!

 
 
 
 
Megosztom
 

8 megjegyzés

 1. Barbara mondta:

  Nagyon jó felajánlás, én szeretném megnyerni 🙂

  2009. 11. 24.
 2. Barbara mondta:

  Persze, csak jeleztem a részvételi szándékom 🙂

  2009. 11. 24.
 3. Kriszta mondta:

  Én is nagyon szeretném megnyerni. Vettem is sok sorsjegyet.

  2009. 12. 04.
 4. Barbara mondta:

  A nyertesnek ezúton gratulálok, én meg megyek és lógatom az orrom… 🙂 🙂 🙂 🙂

  Boldog Karácsonyt!

  2009. 12. 21.
 5. Barbara!
  1x csak lesz mód, hogy találkozzunk és akár fotózásról is beszélgethetünk. : ))) (asszem jövőre, de nem is olyan sokára)

  2009. 12. 21.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.