Sajtos, spenótos spagetti frittata

A Nők Lapja Konyha szeptemberi számából. Szerintem langyosan a legfinomabb, balzsamecetes zöldsalátával és paradicsommal. Ha hűtőbe kerülHozzávalók: 20 dkg spagetti, 6 tojás, 30 dkg spenót, 10 dkg füstölt sajt, 10 dkg parmezán, 3 gerezd fokhagyma, só, bors, olívaolaj 1. Olívaolajon … Tovább Tovább


szeptemberi számából. Szerintem langyosan a legfinomabb, balzsamecetes zöldsalátával és paradicsommal. Ha hűtőbe kerül

Hozzávalók: 20 dkg spagetti, 6 tojás, 30 dkg spenót, 10 dkg füstölt sajt, 10 dkg parmezán, 3 gerezd fokhagyma, só, bors, olívaolaj

1. Olívaolajon a felaprított fokhagymával együtt fonnyasszuk meg a spenótót, sózzuk, borsozzuk.
2. Lobogó sós vízben főzzük al dentére a tésztát, szűrjük le.
3. Verjük fel a tojásokat, keverjük hozzá a reszelt sajtokat, a spenótot, sózzuk, borsozzuk, keverjük el a tésztával.
4. Hőálló tálban vagy szilikonos formában 200 fokos sütőben süssük 15-20 percig.

 
 
 
 
Megosztom
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.