Szakácsverseny

Reggel kellemes ébresztőt kaptam, postaládámban egy gyors gratuláló levél Ízbolygótól majd egy értesítő levél Chili és Vaniliától, miszerint csicsókafelfújt receptem bekerült a kiválasztott 5 amatőr recept közé a Cizfray-szakácsversenyen, amely a Bűvös szakácson került meghirdetésre.Vasárnap zsűri előtt kell elkészíteni a … Tovább Tovább

Vasárnap zsűri előtt kell elkészíteni a receptet. Izgi a dolog, mert sosem jártam még profi konyhában, sosem láttam még hivatásos szakácsot főzni, sosem jártam még versenyen, ahol hivatalos szakácsok főznek. A dologban van még egy izgalmas dolog (de azt hiszem, ezt csak humorral és könnyedén szabad szemlélni), felfújtat kell készítenem. Ami ugye felfújódik, majd nálam az esetek döntő többségében szépen össze is esik. Kétlem, hogy most lenne akkora szerencsém, hogy ne esne össze. : ) (Bár a beküldött pályamű fotóján is látszik, hogy bizony az is összezuhant). Egy szónak is száz a vége, nagyon örülök, hogy belülről megnézhetek egy ilyen versenyt. Viszek fényképezőgépet, hogy tudjak Nektek is közvetíteni, és egy kicsit átadni az esemény hangulatából.

 
 
 
 
Megosztom
 

19 megjegyzés

 1. Gratulálok! Szívesen olvasnám azt a receptedet is. Eddig az összes Nálad talált recept -amit elkészítettem- nagy sikert aratott. A csicsóka a szívem csücske, mert édesapám cukorbeteg, így számára különösen hasznos ez a növény.
  Még egyszer gratulálok!

  2009. 01. 12.
 2. Gratulálok! Szurkolok, hogy ne essen össze a szuflé és kíváncsian várom a riportot 😉

  2009. 01. 12.
 3. Gratula!!!!! 🙂

  Vigyázz arra, hogy “nagykonyhában” sokkal hamarabb megfő-megsül az étel. Könnyen odakap… Ezért emelgeti olyan gyakran a serpenyőt Gordon Ramsay 🙂 És a “szuflé-tégelyt” alaposan töröld meg kívülről 🙂

  2009. 01. 12.
 4. húú, de izgi, sok sikert és gratula! a szufléra majd rákoncentrálok itthonról vasárnap, hátha az is segít 🙂

  2009. 01. 12.
 5. Én is sok sikert kívánok!és szerintem a felfújtnak az a dolga, hogy (egy kis idő után) összeessen, nem? Minden felfújtrecept úgy végződik, hogy közvetlen tálalás előtt készítsük..stb..??

  2009. 01. 12.
 6. Orsi mondta:

  Két szoptatás közt egy kis verseny-főzőcske?! 😉
  Gratulálok, és nagyon szurkolok Neked!
  Várom a beszámolót!

  2009. 01. 13.
 7. Gratulálok és remélem minden úgy sikerül, ahogyan akarod.

  2009. 01. 13.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.