Egyszerű de nagyszerű köret

Az elmúlt hetekben másodszorra készítettem ezt a gyors köretet. Pár perc alatt elkészül és mennyei amint a vajban édesre sül az enyhén ánizsos ízű édeskömény. Legjobban vajban sült lazachoz illik. Hozzávalók: személyenként 1 édeskömény, vaj 1. Az édesköményt megtisztítom, méretétől … Tovább Tovább

másodszorra készítettem ezt a gyors köretet. Pár perc alatt elkészül és mennyei amint a vajban édesre sül az enyhén ánizsos ízű édeskömény. Legjobban vajban sült lazachoz illik.

Hozzávalók: személyenként 1 édeskömény, vaj

1. Az édesköményt megtisztítom, méretétől függően 4 vagy 8 részre vágom
2. Teflonserpenyőben vajon lassan megsütöm, míg szép pirult lesz

 
 
 
 
Megosztom
 

3 megjegyzés

  1. Edit mondta:

    Csak azert vettem meg, mert tetszett a keped alapjan es mert kivancsi voltam ra egy ideje. a ferjem szerint nyersen olyan mint a Negro… vasarnap delutan ebedre keszitettem – egyelore csak magamnak, hatha “embernek” nem izlik. Majszoltam a grillezett edeskomenyemet a grillezett csirkemellel es arra gondoltam, h “alacsony kaloriatartalom ide, reformkonyha oda, a krumplipure-rantotthusnal szamomra nincs jobb… nekem csalodas volt, de gondolom erre mondjak, h izlesek es pofonok … 🙂

    2010. 02. 10.
  2. sztem igen : ) Én imádom, nyersen, főzve, sütve, grillezve. Pont a negrós íze miatt. Ez a vajas grillezett nálam a lazac elengedhetetlen körtete

    2010. 02. 11.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.



Kapcsolódó bejegyzések