Igazi, napon aszalt paradicsom

A blogon már olvasható a házi aszalású paradicsom receptje, ez a kis update most az aszalás módja miatt aktuális. Szombaton 120 Ft/kg áron kaptam lucullus paradicsomot a piacon, és a meteorológia tuti két nap kánikulát ígért, így gondoltam, megpróbálkozom az … Tovább Tovább

Szombaton 120 Ft/kg áron kaptam lucullus paradicsomot a piacon, és a meteorológia tuti két nap kánikulát ígért, így gondoltam, megpróbálkozom az ősi, napon aszalási eljárással. 1,5 napot töltöttek a paradicsomok a garázstetőn, míg a képen látható formájúra zsugorodtak.
Érdemes kipróbálni, teraszon, ablakban, ahová sokat süt a nap.

Hozzávalók: 3 kg paradicsom, só, tüll- vagy vékony függönyanyag stb.

1. A paradicsomokat megmosom, félbevágom, kiveszem a magokat, szorosan egymás mellé teszem őket egy tepsibe, bőven megsózom, és mehetnek is napozni, a legyek miatt érdemes letakarni. Ennyi az egész

 
 
 
 
Megosztom
 

27 megjegyzés

  1. Visszajelzés: Cialis online without prescription

  2. Visszajelzés: cialis cost

  3. Visszajelzés: cialis price

  4. Visszajelzés: generic ventolin

  5. Visszajelzés: tadalafil 10

  6. Visszajelzés: naltrexone 20mg online

  7. Visszajelzés: buy careprost

  8. Visszajelzés: chloroquine cost

  9. Visszajelzés: best erection pills

  10. Visszajelzés: erection pills that work

  11. Visszajelzés: pills for erection

  12. Visszajelzés: canada online pharmacy

  13. Visszajelzés: best online pharmacy

  14. Visszajelzés: cialis mastercard

  15. Visszajelzés: generic cialis online

  16. Visszajelzés: vardenafil pill

  17. Visszajelzés: order vardenafil

  18. Visszajelzés: levitra 10 mg

  19. Visszajelzés: tadalafil without a doctor's prescription

  20. Visszajelzés: play for real online casino games

  21. Visszajelzés: best slots to play online

  22. Visszajelzés: empire casino online

  23. Visszajelzés: real money online casinos usa

  24. Visszajelzés: online cialis

  25. Visszajelzés: bimatoprost ophthalmic solution cvs

  26. Visszajelzés: cash advance online

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.