Köszönet!

Ma délután felkerült a Családinetre a hivatalos végeredmény, miszerint megnyertem a fődíjat! Nagy köszönet a blogolvasóknak, akik kitartóan szavaztak! A nyeremény nagy részét 4-5 rászoruló család között szeretném kiosztani, akiket a szomszédunkban lakó lelkész segítségével választok ki. Ennek kommunikálását egyáltalán … Tovább Tovább

Ennek kommunikálását egyáltalán nem tartottam volna etikusnak a szavazás alatt. A szavazással kapcsolatban értek igazán megdöbbentő dolgok, de nem hiszem, hogy ez el tudná rontani az örömönket, hogy közösen tudtunk másoknak segíteni, és a karácsonyfájuk alá varázsolni valami kis ajándékot.
Hivatalos értesítést még nem kaptam, egyelőre nem világos, hogy választani lehet vagy kész “pakk” érkezik. Ha választani lehet, jó lenne ha segítenétek abban, mi lehet hasznos ajándék.

 
 
 
 
Megosztom
 

10 megjegyzés

 1. Drukkoltam és szavaztam is, örülök, hogy nyertél. Ezek szerint, nem csak a receptjeid jók!

  2007. 12. 17.
 2. Anonymous mondta:

  Örülök neki! És nem kell foglalkozni a negatív emberekkel! Ott kell segíteni, ahol tudunk!

  Ja, és még egyszer Gratula!!!

  Itality

  2007. 12. 17.
 3. Anonymous mondta:

  Szerintem egyáltalán nem lett volna etikátlan csak annyit közölni, hogy a verseny jótékony célra megy. Mert lássuk be, ez így utólag olyan magyarázkodás-szagú. Én nem vonom kétségbe, hogy eredetileg is “tiszták” voltak a szándékaid, de akkor nagyon nem jól kommunikáltad. És mivel a blog-olvasók sosem ismerik személyesen az írót, így itt muszáj kicsit szájbarágósabbnak lenni. Egyébként gratulálok!

  2007. 12. 18.
 4. Morzsóka mondta:

  drukkoltam neked:). és örülök a nemes célnak 🙂 Boldog Karácsonyt :))))

  2007. 12. 18.
 5. Szia Credo!

  A csaladineten olvastam, hogy van ez az oldalald. Először is hadd gartuláljak, nagyon tetszik és nagyon az ízlésemnek való. 🙂
  Többen is szavaztunk a fórumról és nagyon örülök, hogy megnyerted a verdenyt!

  2007. 12. 19.
 6. Anonymous mondta:

  Szerintem abban sem lett volna semmi baj ha magadnak tartottad volna meg a csomagot. Hiszen lássuk be a te konyhád volt a legszebb. De ezzel a gesztussal még a kedvességedet is bizonyítottad.
  Áldott és ” angyalröptés” ünnepeket kívánunk. Bömi család

  2007. 12. 19.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.